Het 45+perspectief

Elke levensfase kent andere uitdagingen. De midlife-fase kenmerkt zich niet door de leeftijd, maar door het stellen van fundamentele levensvragen zoals: hoe kan ik mijn talenten nog beter benutten in mijn werk? Is datgene wat ik nu doe écht belangrijk voor mij? Welke uitdagingen wil ik nog aangaan tijdens mijn actieve beroepsleven en hoe geef ik die concreet vorm? M.a.w. hoe geef ik betekenis aan m'n leven en werk en hoe neem ik daar verantwoordelijkheid voor?

Deze midlife-fase is boeiend en inspirerend omdat er zich zoveel polariteiten aandienen: vertrouwen in wat je kan én twijfel over wat de toekomst je brengt, kiezen voor stabiliteit of gaan voor die ene uitdaging waar je al zo lang van droomt, enz.

Ik wil 45-plussers graag ondersteunen via:

1. individuele coaching vanuit een specifieke vraag - 2. een "open" groepstraject met gelijkgestemden die verkennen hoe een zinvolle invulling te geven aan hun 'tweede werkfase of 3. een in-company-traject om langdurig ziekteverzuim bij (oudere) werknemers tegen te gaan door hun talenten, mogelijkheden, motivatie-drivers en levenshouding te verkennen. Ook de leidinggevenden zijn bij dit traject betrokken.

Bel of mail me voor een gratis kennismakingsgesprek.

Categorieƫn

Hoofdcategorie: Loopbaanbegeleiding

Subcategorieƫn: Life coaching, Team coaching, Executive coaching, Business coaching

Referenties

KBC - Groepscoaching
Colruyt - Executive coaching
CSM - individuele coaching
Rabobank - Executive coaching
Diverse individuen - Loopbaan coaching

Loopbaanbegeleiding-Het 45+perspectief

Contactgegevens

Het 45+perspectief
Hemelrijkstraat 52
1602 Sint-Pieters-Leeuw


Tel: +32476582535
Email: karen@karenvanheuckelom.com
Website: www.45plusperspectief.com