Over CoachInfo.be

CoachInfo is opgericht door en voor coaches. Wij opereren vanuit het Gentse en doen binnen YourCoach naast personal en business coaching ook aan teamcoaching. Daarnaast zijn we internet professionals; we bouwen websites en schrijven webteksten die bezoekers aantrekken van zoekmachines. Het zijn deze twee expertises, het menselijke en het technische, die we samenbrengen in CoachInfo.

We willen coaching in Vlaanderen promoten door iedereen die ermee bezig is samen te brengen op één plek. Ook alle coaching opleidingen en evenementen krijgen hier een plek. Zo weten geïnteresseerden steeds waar ze terecht kunnen en kunnen ze de beste coach voor hun vraagstuk vinden.

Wat is een coach? Wie kan zich registreren?

De term coaching op zich is ondertussen zo'n containerbegrip geworden dat het niet meer lukt om alle bestaande coaches onder één label te krijgen. Misschien hoeft dat ook niet; iedereen die anderen op een resultaatgerichte en niet-belerende manier begeleidt naar een beter leven, werk, relatie, lichaam of wat dan ook kan zichzelf eigenlijk coach noemen. In de sport is een coach iemand die zijn team of athleet aanspoort en begeleidt. Hij zorgt ervoor dat de motivatie hoog is, en de moraal goed. Hij is niet noodzakelijk een trainer, die instructies geeft. Eerder begeleidt hij de sporter(s) naar zo goed mogelijke prestaties.

Kenmerkend aan een coachingrelatie is dat de coach niet noodzakelijk meer weet over het probleem dan zijn klant. De coach bevordert inzicht, zelfkennis en het nemen van verantwoordelijkheid voor resultaten. En af toe geeft ze ook advies, of legt ze een bepaald kader uit waarbinnen haar klant diens vraagstuk kan plaatsen.

Gratis Opgave

Alle coaches in Vlaanderen kunnen vanaf nu gratis bij CoachInfo een account aanmaken. Die blijft ook gratis, voor altijd! Eens goedgekeurd, kan je in je account een volledig profiel creëren waar de mensen op terecht kunnen.

Klik hier om u gratis te registreren op CoachInfo.

Professionele en Corporate Opgave

Naast de gratis profielen bieden we ook twee betalende pakketten aan voor meer gevestigde coaches en opleidingsinstellingen: een professionele opgave en een corporate opgave.

Klik hier voor meer info over onze professionele en corporate profielen.

Adverteren op CoachInfo

CoachInfo bevat beperkte mogelijkheden om te adverteren. De nadruk van de website blijft echter bij het vermelden van alle coaches in Vlaanderen, en de bruikbaarheid voor geïnteresseerden die een coach zoeken. We willen met onze advertenties wel een plek bieden aan bedrijven die in de bezoekers van CoachInfo een relevante doelgroep zien om hun producten of diensten kenbaar te maken.