Praktijkhuis De Clerck

Het geeft ons een diepe voldoening om mensen te begeleiden als hulpverlener, maar ook bepaalde grenzen neer te zetten. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen doen, en niemand kan een persoon innerlijk redden. In sommige situatie zijn mensen verblind door emoties of gebrek aan energie of allerlei gedachten waar ze niet in staat zijn deze patronen alleen door te breken. Daarvoor bieden wij ons concept aan, hetzij met Voetreflexologie of met bio dynamische cranio sacraal of individuele familieopstellingen of een andere bijzonder heling therapie. Het vergt veel moed en vertrouwen om van start te gaan in de rode draden van uw leven. We coachen u door uw systeem in alle discretie. Het kan heel prettig en ondersteunend zijn dat er iemand vanuit objectiviteit en respect voor uw eigenheid, en het vergroot uw mogelijkheid op sneller en beter resultaat.

De voornaamste voorwaarden tot gedragsverandering of begeleiding in de therapieën zijn voor ons veiligheid, zorgvuldigheid , eerlijkheid en respect. Dat is wat wij bieden en staat centraal in onze praktijk.

Indien wij voor u iets kunnen betekenen, kan u onze website doorlopen . Mocht u vragen hebben ,horen wij dit graag van u.

Categorieƫn

Subcategorieƫn: Vrouwencoaching, Familieopstellingen, Spirituele coaching, Stress en burn-out coaching

Contactgegevens

Praktijkhuis De Clerck
Lepelhoekstraat 49
9100 Sint niklaas


Tel: 0499 41 51 94
Email: info@praktijkhuis-declerck.be
Website: www.praktijkhuis-declerck.be