DnD Coaching

Want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren ...
Willem Elsschot

Wetten en bezwaren
DnD Coaching staat voor “Coaching van Droom naar Daad”. In het gedicht van Willem Elsschot vertelt de dichter dat er tussen droom en daad wetten in de weg staan, en praktische bezwaren. En vaak is dat ook zo. Toch is het mogelijk om die wetten en bezwaren te overwinnen zodat je kan zijn wie je zou willen zijn en kan doen wat je zou willen doen.

Een unieke combinatie
Het unieke aan DnD Coaching is dat technieken uit coaching en therapie vervlochten worden tot een persoonlijke en geïntegreerde aanpak, aangepast aan de specifieke noden en behoeften van elke cliënt. Zo hoef jij niet te beslissen: "Kies ik in mijn situatie beter voor coaching of voor therapie?"

Coaching & therapie
C
oaching is er op gericht om mensen te helpen in positieve zin te veranderen. De cliënt bepaalt het doel, de coach helpt om stapsgewijs naar dat doel toe te werken. Persoonlijke wetten en bezwaren, in de vorm van perfectionisme, faalangst, burnout, negatieve gedachten, … kunnen je echter de weg blokkeren. Therapie biedt dan manieren om met die obstakels om te gaan, ze te accepteren of uit de weg te ruimen.

Contact
Voor meer informatie of voor een afspraak kan je me bereiken:
- ofwel via de contactpagina op mijn website: www.dndcoaching.be
- ofwel telefonisch op het nummer 0472631905
- ofwel via mijn fb-, linkedin- of g+-pagina

Categorie├źn

Hoofdcategorie: Life coaching

Life coaching-DnD Coaching

Contactgegevens

DnD Coaching
Schuttersvest 22b
2800 Mechelen


Tel: 0472 63 19 05
Email: diane@dndcoaching.be
Website: www.dndcoaching.be